WEB
SHOP
 
 
"Fixed quality"
"Fixed quality"
 

Membership

TotaalDakConcept

Eurofast® is toegetreden tot TotaalDakConcept: een samenwerkings- en innovatieplatform van A-merk leveranciers en fabrikanten dat integrale kwalitatief hoogwaardige platdakconstructies realiseert.

Totaaldakconcept wil door de gezamenlijk inzet van de expertise, ervaring en de kwaliteiten van autonoom opererende producenten van A-merk dak- en isolatiematerialen partner aanspreekpunt zijn voor opdrachtgevers, projectontwikkelaars en architecten voor het realiseren van integrale dakconstructies met kwaliteitsborging. Doordat alle fases van het bouwproces binnen deze samenwerking kunnen worden ingevuld, kan het beste eindresultaat worden behaald: dakconstructies die duurzaam zijn, waterdicht, stormvast en uitstekende isolatiewaarden hebben.SPRA 

Wij zijn per oktober 2015 lid van de Single Ply Roofing Association in Groot-Brittannië (SPRA).
SPRA is een branchvereniging voor eenlaagse daksystemen industrie voor Groot-Brittannië. Het lidmaatschap heeft betrekking op het complete leveringsproces van de fabrikanten, distributeurs, aannemers en dakdekkers. Alle SPRA leden worden jaarlijks onafhankelijk getest volgens strenge kwaliteitsnormen.

Wij hebben het SPRA lidmaatschap certificaat verkregen. Dit certificaat toont aan dat onze producten en service voldoen aan de hoogste normen.

191003-eurofast-uk-division-associatecert2019Download hier
Productgroepen

PLAT DAK

DAK & WAND en VERWERKINGSMACHINES

GEREEDSCHAP

VERHUUR

Corporate
About Eurofast®

Service en kernwaarden

Referenties

Algemene voorwaarden Cookie policy
EUROFAST
Jan Tooropstraat 16
5753 DK Deurne
Nederland
Tel: +31 493 315 885
Expeditie adres
Theo v. Doesburgstraat 10
5753 DL Deurne
Nederland
E-mail: info@eurofastgroup.com

 

 

 
Eurofast® 2018 All right reserved Eurofast® is de handelsnaam van Van Roij Fasteners Europe B.V.,
Jan Tooropstraat 16, 5753 DK Deurne, Nederland.
 

Follow us